Σάββατο 7 Απριλίου 2012

“Γρανίτα από Λεμόνι νο 2” (“Going Steady”) 1979 – Δείτε την!


Για την "Γρανίτα Από Λεμόνι (νο 1)" δες εδώ.

Η δεύτερη Γρανίτα ήρθε ένα χρόνο μετά την πρώτη, το 1979.

Ο πρωτότυπος τίτλος ήταν Going Steady (Yotzim Kavua στα ισραηλιτικά)

Μετά την επιτυχία της Γρανίτας από Λεμόνι, η ζήτηση ήταν υψηλή για ένα sequel και τα γυρίσματα ξεκίνησαν γρήγορα ώστε την 1η Ιανουαρίου 1979 βγήκε το “Going Steady”.

Το αρχικό cast είναι και πάλι εδώ και έτοιμο για δράση… Οι 3 φίλοι, ο Bobby, ο Benji & ο Huey. Μόνο ο γυαλάκιας ‘Froike’ (Avi Hadash) έλειπε γιατί ήταν στο στρατό.

Το κορίτσι της ταινίας ήταν η Yvonne Miklosh (που έγινε Yvonne Michaels), η ωραία ‘Tammy’ την οποία ερωτεύεται ο Benji. Είχε επιλεγεί ανάμεσα από 700 νεαρά κορίτσια από όλο το Ισραήλ, ενώ για την οντισιόν, της δόθηκε ειδική άδεια από το στρατό για να πρωταγωνιστήσει στο Going Steady, που ήταν και το ντεμπούτο της στην οθόνη.

Τελικά η απόφαση της αυτή θα την οδηγήσει σε νομική διαμάχη με τους δημιουργούς των ταινιών, καθώς η Yvonne δυσαρεστήθηκε που υπήρχαν σκηνές που την έδειχναν γυμνή στην ταινία, δηλώνοντας ότι οι σκηνές παραβίαζαν το συμβόλαιό της με την εταιρεία. Τελικά, κέρδισε το δικαστήριο και οι σκηνές αφαιρέθηκαν και καταστράφηκαν.

Επίσης στο καστ συμμετείχε η νεοφερμένη Dafna Armoni ως φίλη του Bobby. Η Dafna θα κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια στο Ισραήλ και θα εμφανιστεί μάλιστα στην Eurovision.

Δείτε την εδώ ολόκληρη με ελληνικούς υπότιτλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: